Nya hemsidan är klar

Nu är vår nya hemsida äntligen klar! Ni når den på samma adress som tidigare, www.asamal.se, och ni har samma inloggningsuppgifter som till den gamla sidan (med några undantag som kontaktats separat).

På den nya sidan har vi ett nytt kalendarium och i fortsättningen kommer anmälningar att göras via det. Man går in på evenemanget, rullar längst ner, väljer Kommer eller Kommer inte och klickar på Skicka. Man ska alltså anmäla både om man kommer och om man inte kommer, precis som vanligt.

Om man anmält närvaro för ett evenemang, men behöver ändra det går man in på evenemangets sida och rullar längst ner. Där finns en länk där det står ”Du har 1 Anmälan för detta Evenemang. Visa din Anmälan”. Klicka på länken så kommer du åt en sida där du kan ändra din anmälan.

Observera att du måste vara inloggad för att kunna anmäla/ändra. Om man är inloggad kan man också att lämna kommentarer till ett evenemang eller inlägg.

Noter till aktuell repertoar hittar ni under länken Repertoar. Där finns också information om form på sånger och tonarter/starttoner. Det finns också en markering om ljudfiler finns på ChorusClass för respektive sång.

Under Information, Mina uppgifter kan ni gå in och redigera era egna kontaktuppgifter och ladda upp en profilbild.